Starbreeze AB flyttar till NASDAQ OMX First North Premier

22 maj 2014 / / Regulatoriska Nyheter

These corporate news are available in Swedish.

Starbreeze AB (nedan ”Starbreeze” eller ”Bolaget”) har sedan tidigare meddelat sin avsikt att flytta handeln i bolagets aktie från AktieTorget till NASDAQ OMX First North Premier. Den 22 maj 2014 blev Starbreeze AB godkänt för handel på NASDAQ OMX First North Premier. Sista dag för handel med Bolagets aktier på AktieTorget är den 27 maj 2014 och första dag för handel på NASDAQ OMX First North är den 28 maj 2014. Aktien kommer att handlas under bolagets namn Starbreeze med kortnamn STAR och med ISIN SE0005992831. Bolagets aktieägare behöver inte vidta några särskilda åtgärder i samband med listbytet.

Bolaget har upprättat en bolagsbeskrivning som har godkänts av NASDAQ OMX First North, vilken från och med den 22 maj 2014 finns tillgänglig på Bolagets hemsida, www.test.starbreeze.com.

”Vi är glada över godkännandet från NASDAQ OMX First North Premier, vilket är ett första steg i vår ambition att nå Nasdaq OMX SmallCap, och vi ser fram emot att aktien börjar handlas på deras handelsplats. Vi vill tacka AktieTorget för denna tid och vi hoppas att vi kommer nå samma framgångar med vår nya listning”, säger VD Bo Andersson Klint.

Starbreeze har anlitat Remium Nordic AB som Certified Adviser.

För mer information vänligen kontakta:
Bo Andersson Klint, VD, Starbreeze AB
Tel: 08-209 208, e-post: [email protected]

[icon color=”Extra-Color-1″ size=”tiny” image=”icon-file-text-alt”] PRESSMEDDELANDE Svenska 2014-05-22

Om Starbreeze:
Starbreeze är en av Sveriges största oberoende spelutvecklare. Starbreeze utvecklar data- och TV-spel  i egen regi och i partnerskap med ledande internationella spelförläggare. I spelportföljen finns tio titlar som har lanserats, där Brothers – A Tale of Two Sons och PAYDAY 2 är de senast släppta spelen. Starbreeze grundades 1998 och har ca 7 700 aktieägare. För mer info se: www.test.starbreeze.com