De första tilläggspaketen till PAYDAY 2 kommer snart till PlayStation 3 och Xbox 360

10 juni 2014 / / Produkter

These corporate news are available in Swedish.

Starbreeze AB, en av Sveriges största oberoende spelutvecklare, meddelar idag idag att tre av de första tilläggspaketen till PAYDAY 2 snart kommer att släppas på konsol. Släppet kommer att innehålla tilläggspaketen Armored Transport, Gage Weapon Pack #01 och Gage Weapon Pack #02 för PlayStation 3 och Xbox 360.


Innehållet i de olika tilläggspaketen är:

Armored Transport

Nya vapen, banor och masker kommer ge nuvarande och blivande spelare en riktig omgång. Tilläggspaketet ger spelaren möjlighet att tillsammans med sina vänner råna värdetransporter i olika delar av Washington D.C. Har spelaren tur låses en bonusstöt upp i form av ett tåg som bär en hemlig, dyrbar och explosiv last.

Gage Weapon Pack #1

Fler nya vapen, ett antal nya vapenmodifikationer, masker med mera. För första gången i PAYDAY-spelseriens historia introduceras också handgranater för spelaren att använda själv och att dela med sina vänner.

Gage Weapon Pack #2

Den här gången introducerar vi lätta kulsprutor samt flera nya vapenmodifikationer, masker med mera. Vi inför även närstrid, så kallad ”hand-to-hand combat” och introducerar ett antal nya knivar för spelaren att använda.

Det prisbelönta PAYDAY 2 låter spelaren delta som en medlem i den ökända PAYDAY-ligan när de jobbar sig igenom de största och mest välplanerade kupperna. PAYDAY 2 är designat från grunden för att vara det ultimata samarbetsspelet för fyra personer. Förutom ett versatilt vapensystem och fyra spännande klasser, erbjuder spelet även en helt ny motor för att skapa masker och låter spelaren få en upplevelse hen sent kommer att glömma.

För mer information vänligen kontakta:
Bo Andersson Klint, VD, Starbreeze AB
Tel: 08-209 208, e-post: [email protected]

[icon color=”Extra-Color-1″ size=”tiny” image=”icon-file-text-alt”] Pressmeddelande Svenska 2014-06-10

Om Starbreeze:

Starbreeze är en av Sveriges största oberoende spelutvecklare. Starbreeze utvecklar data- och TV-spel i egen regi och i partnerskap med ledande internationella spelförläggare. I spelportföljen finns tio titlar som har lanserats, där Brothers – A Tale of Two Sons och PAYDAY 2 är de senast släppta spelen. Starbreeze grundades 1998 och har ca 7 700 aktieägare. För mer info se: www.test.starbreeze.com