Årsredovisning för Starbreeze AB (publ) räkenskapsår 2014/2015 finns nu tillgänglig

22 oktober 2015 / / Regulatoriska Nyheter,Utanonsering

These corporate news are only available in Swedish

Starbreeze AB, en av Sveriges ledande oberoende spelutvecklare, meddelar idag att årsredovisning för Starbreeze AB (publ) verksamhetsår 2014/2015 finns tillgänglig på Starbreeze hemsida.

Ladda ner rapporten här: [icon color=”Extra-Color-1″ size=”tiny” image=”icon-file-text-alt”] Starbreeze AB (publ) årsrapport 2014-2015

Starbreeze håller årsstämma torsdagen den 12 november 2015 klockan 16.00 i Kammarsalen på Berns, Berzelii Park, Stockholm, se mer information i kallelsen: https://www.starbreeze.com/2015/10/starbreeze-ab-kallelse-till-arsstamma-i-starbreeze-ab-publ-den-12-november-2015/

 ###

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Maeva Sponbergs, Investor Relations, Starbreeze AB.
Tel: +46(0)8-209 208, email: [email protected]

Om Starbreeze

Starbreeze är en oberoende skapare, utgivare och distributör av högkvalitativa underhållningsprodukter. Med studios i Stockholm, Paris och Los Angeles, skapar vi spel efter egen design och med licensierat innehåll, med målet att skapa starka franchise i och utanför själva spelet.  Vi lever och dör för gameplay.

Starbreeze senaste spel omfattar det adrenalinstinna bankrånarspelet PAYDAY 2 och den kommande överlevnads-shootern OVERKILL’s The Walking Dead baserat på serietidningssuccén. Starbreeze är pionjär inom självständig digital distribution av spel, och välkomnar utvecklare att dra nytta av dess publiceringskunnande på Steam, där man har ett av den digitala distributionsplattformens största spelarforum.

Härnäst siktar Starbreeze på att utveckla verkligt uppslukande VR-upplevelser genom att integrera mjuk- och hårdvara i Project StarVR och StarVR headsets. 

Med huvudkontor i Stockholm, är Starbreeze aktier noterade på Nasdaq Stockholm First North Premier under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B-aktien). Bolagets Certified Adviser är Remium Nordic.

Mer information finns på http://www.test.starbreeze.com

About The Author

Starbreeze