Pilotcentret för IMAX VR™ Experience Center i Los Angeles öppnas 6:e januari

06 januari 2017 / / Utanonsering

 

LOS ANGELES (6:e januari, 2017) Starbreeze AB meddelade idag att det första pilotcentret för IMAX VR™ Experience Center i Los Angeles öppnar den 6:e januari på adressen 157 South Fairfax Avenue, i nära anslutning till det välbesökta shoppingstråket The Grove och Farmers Market.

I centret kommer besökare bland annat kunna pröva på högkvalitativa VR-upplevelser i StarVR®, Starbreeze Virtual Reality headset som produceras i samarbete med Acer. Upplevelserna tillgängliga för StarVR är bland annat John Wick Chronicles: Arcade Edition och utbudet kommer successivt utökas vart efter nya upplevelser i både film och spelkategorin blir tillgängliga.

Starbreeze och Acer har tidigare meddelat en preliminär produktionsplan för StarVR där den nuvarande versionen är en första iteration i samarbetet med Acer och där den slutgiltiga specifikationen kommer att sättas i fullproduktionsversionen som beräknas senare under 2017. Specifikationen för den aktuella utvecklingsversionen för StarVR återfinns på www.starvr.com.

Mer information om IMAX VR Experience Center, biljettinformation och öppettider kan hittas på adressen http://www.imaxvr.com

###

För mer information, vänligen kontakta:

Maeva Sponbergs, EVP of Communication and Head of Investor Relations, Starbreeze AB

Tel: +46(0)8-209 208, email: [email protected]

Om Starbreeze

Starbreeze är en oberoende skapare, utgivare och distributör av högkvalitativa underhållningsprodukter. Med studios i Stockholm, Paris och Los Angeles skapar vi spel och virtual reality-produkter efter egen design och med licensierat innehåll. Starbreeze’s mest aktuella speltitlar inkluderar PAYDAY 2®, den kommande VR-shootern John Wick och överlevnads-shootern OVERKILL’s The Walking Dead. Under bolagets förläggarverksamhet har Starbreeze tillsammans med den kanadensiska studion Behaviour Digital framgångsrikt lanserat skräck-thrillern Dead by Daylight.

Starbreeze har som mål att utveckla uppslukande virtual reality-upplevelser genom att integrera mjukvara och hårdvara i bolagets StarVR® HMD som kommer produceras i samarbete med Acer, och som med sitt unika 210-graders synfält kommer leverera högkvalitativa VR-upplevelser till en bred publik. Tillsammans med IMAX strävar Starbreeze efter att dominera den destinationsbaserade VR-marknaden med IMAX VR centers. Under 2017 öppnar det första IMAX VR-centret upp i Los Angeles.

Med huvudkontor i Stockholm, är Starbreeze aktier noterade på Nasdaq Stockholm First North Premier under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B-aktien). Bolagets Certified Adviser är Remium Nordic. För mer information, besök https://www.starbreeze.com, http://www.starvr.com, https://www.overkillsoftware.com


Bilagor

About The Author

Starbreeze