Uppdaterad årsredovisning för Starbreeze AB (publ) räkenskapsår 2016 finns nu tillgänglig

21 april 2017 / / Regulatoriska Nyheter,Utanonsering

Hämta den korrigerade rapporten här: Starbreeze AB (publ) årsrapport 2016 

Ändringshantering kan ses i fotnot här: Starbreeze AB (publ) årsrapport 2016 rev 1

Starbreeze håller årsstämma torsdagen den 11 maj 2017 klockan 16.00 på Hotel Rival, Mariatorget 3, Stockholm.

###

För ytterligare information, vänligen kontakta:  
Maeva Sponbergs, Investor Relations, Starbreeze AB.  
Tel: +46(0)8-209 208, email: [email protected]

Starbreeze är en oberoende skapare, utgivare och distributör av högkvalitativa underhållningsprodukter. Med studios i Stockholm, Paris, Los Angeles, Barcelona och Bryssel skapar vi spel och virtual reality-produkter efter egen design och med licensierat innehåll. Starbreeze mest aktuella speltitlar inkluderar PAYDAY 2®, VR- shootern John Wick och den kommande överlevnads-shootern OVERKILL’s The Walking Dead. Under bolagets förläggarverksamhet har Starbreeze tillsammans med den kanadensiska studion Behaviour Digital framgångsrikt lanserat skräck-thrillern Dead by Daylight. 

Starbreeze har som mål att utveckla uppslukande virtual reality- upplevelser genom att integrera mjukvara och hårdvara i bolagets StarVR® HMD som produceras i samarbete med Acer, och som med sitt unika 210-graders synfält levererar högkvalitativa VR-upplevelser till en bred publik. Tillsammans med IMAX strävar Starbreeze efter att dominera den destinationsbaserade VR-marknaden med IMAX VR centers. I januari 2017 öppnade det första IMAX VR-centret i Los Angeles. 

Med huvudkontor i Stockholm, är Starbreeze aktier noterade på Nasdaq Stockholm First North Premier under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B- aktien). Bolagets Certified Adviser är Remium Nordic. 

För mer information, besök http://www.starbreeze.com, http://www.starvr.com, https://www.overkillsoftware.com

About The Author

Starbreeze