Enterspace VR Center Stockholm öppnar den 31 maj

15 maj 2018 / / Företagsnyheter

Den 31 maj öppnar Starbreeze VR-center i Stockholm – Enterspace VR Center Stockholm. Det är en helt ny typ av virtual reality-center som erbjuder den modernaste teknologin, en bistro & bar och upplevelser bortom det som tidigare funnits i Sverige. I sex olika rum kan man göra allt från att ge sig ut på äventyr i rymden till att rädda världen från mumier.

Läs om det nya centret i Enterspace pressrum här eller besök enterspacevr.com/sv/sweden/ 

För vidare information, vänligen kontakta:
Ann Charlotte Svensson, Head of Investor Relations and Corporate Communications
Tel: +46(0)8-209 208, email: [email protected]

Om Starbreeze

Starbreeze är ett globalt spelbolag med visionen att vara en ledande aktör inom underhållningsindustrin genom att skapa upplevelser i världsklass. Starbreeze grundades 1998 och har sedan dess utvecklats till en väletablerad utvecklare och förläggare av dator- och tv-spel samt VR-produkter som riktar sig till en global marknad. Med studios i Stockholm, Paris, Los Angeles, San Francisco, Barcelona, Bryssel, Bangalore och Dehradun utvecklar Starbreeze högkvalitativa underhållningsprodukter baserade på egna och andras rättigheter i egen regi och i samarbete med externa spelutvecklare. Verksamheten är indelad i tre affärsområden; Starbreeze Games, Publishing och VR Tech & Operations. Starbreeze aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B-aktien). För mer information, besök starbreeze.comBilder

  • Enterspace VR Center Stockholm
About The Author

Starbreeze