Sebastian Ahlskog lämnar sin roll som CFO på Starbreeze

11 oktober 2018 / / Regulatoriska Nyheter

STOCKHOLM (11 oktober, 2018)– Starbreeze AB meddelar idag att Sebastian Ahlskog har beslutat att efter drygt tre år lämna sin tjänst som Chief Financial Officer (CFO) för en ny position utanför Starbreeze. Mika Reini är utsedd som tillförordnad CFO och kommer att inneha rollen fram tills dess att en permanent CFO är på plats.  

 Mika Reini har gedigen erfarenhet från spelbranschen och var CFO på det globala spelbolaget Remedy Entertainment under 17 år. Remedy Entertainment är noterade på Nasdaq First North i Helsingfors. 

Mika Reini tillträder som tillförordnad CFO med omedelbar verkan och kommer att arbeta parallellt med Sebastian Ahlskog i en övergångsfas. En process för att rekrytera en permanent CFO för Starbreeze inleds omgående.

För vidare information, vänligen kontakta: 
Ann Charlotte Svensson, Head of Investor Relations and Corporate Communications
Tel: +46(0)8-202 509, email: [email protected]

Denna information är sådan information som Starbreeze AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 11 oktober 2018 kl. 8.00 CET. 

Om Starbreeze

Starbreeze är ett globalt spelbolag med visionen att vara en ledande aktör inom underhållningsindustrin genom att skapa upplevelser i världsklass. Starbreeze grundades 1998 och har sedan dess utvecklats till en väletablerad utvecklare och förläggare av dator- och tv-spel samt VR-produkter som riktar sig till en global marknad. Med studios i Stockholm, Paris, Los Angeles, San Francisco, Barcelona, Bryssel, Bangalore och Dehradun utvecklar Starbreeze högkvalitativa underhållningsprodukter baserade på egna och andras rättigheter i egen regi och i samarbete med externa spelutvecklare. Verksamheten är indelad i tre affärsområden; Starbreeze Games, Publishing och VR Tech & Operations. Starbreeze aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B-aktien). För mer information, besök starbreeze.comBilagor


Bilder

    About The Author

    Starbreeze