Inbjudan till Starbreeze kvartalspresentation på Youtube den 6 november kl. 10.00

01 november 2018 / / Företagsnyheter

STOCKHOLM (1 november, 2018) 

Välkomna till Starbreeze IR Live Stream på Youtube den 6 november 2018 som sänds i samband med att bolagets delårsrapport för tredje kvartalet 2018 publiceras. Kl 10.00 presenterar Starbreeze VD Bo Andersson Klint och CFO Sebastian Ahlskog rapporten på Starbreeze Youtube-kanal: https://www.youtube.com/starbreeze

Skicka in frågor till oss i förväg på [email protected]. Markera era frågor med ”IR live stream”. Ni kan även ställa era frågor direkt i chatten.

Starbreeze delårsrapport publiceras samma dag kl. 8.00.

##

För vidare information, vänligen kontakta: 
Ann Charlotte Svensson, Head of Investor Relations and Corporate Communications
Tel: +46(0)8-202 509, email: [email protected]

Om Starbreeze

Starbreeze är ett globalt spelbolag med visionen att vara en ledande aktör inom underhållningsindustrin genom att skapa upplevelser i världsklass. Starbreeze grundades 1998 och har sedan dess utvecklats till en väletablerad utvecklare och förläggare av dator- och tv-spel samt VR-produkter som riktar sig till en global marknad. Med studios i Stockholm, Paris, Los Angeles, San Francisco, Barcelona, Bryssel, Bangalore och Dehradun utvecklar Starbreeze högkvalitativa underhållningsprodukter baserade på egna och andras rättigheter i egen regi och i samarbete med externa spelutvecklare. Verksamheten är indelad i tre affärsområden; Starbreeze Games, Publishing och VR Tech & Operations. Starbreeze aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B-aktien). För mer information, besök starbreeze.comBilder

    About The Author

    Starbreeze