Starbreeze utser Mats Juhl till CFO

27 mars 2020 / / Regulatoriska Nyheter

STOCKHOLM (27 mars, 2020) – Starbreeze AB har utsett Mats Juhl till Chief Financial Officer (CFO). Han efterträder Claes Wenthzel, tillförordnad Chief Financial Officer, som kommer fortsätta i sin roll fram till dess att Mats Juhl tillträder sin tjänst före halvårsskiftet 2020. 

”Vi är glada över att Mats Juhl tillträder som ny CFO för Starbreeze. Han kommer att komplettera ledningsgruppen på ett mycket bra sätt framöver. Jag vill tacka Claes Wenthzel för ett väl genomfört arbete i den konsultroll han tog under rekonstruktionsperioden, där han varit instrumental i arbetet att navigera bolaget genom en turbulent tid,” säger Mikael Nermark, VD, Starbreeze. 

Mats Juhl har gedigen bakgrund som CFO och har tidigare innehaft motsvarande roll hos bland annat MIPS och Tengbomgruppen. 

Mats Juhl tillträder tjänsten före halvårsskiftet 2020. 

##

För vidare information, vänligen kontakta: 

Maeva Sponbergs, EVP Communication
Tel: +46(0)8-209 208, email: [email protected]

Denna information är sådan information som Starbreeze AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 mars 2020 kl.16:06 CET.

Om Starbreeze

Starbreeze är en oberoende utvecklare, skapare, förläggare och distributör av PC och konsolspel med ett globalt marknadsfokus, med studios i Stockholm, Barcelona och Paris. Med det framgångsrika varumärket PAYDAY i centrum, utvecklar Starbreeze spel baserat på egna och andras varumärken, både internt och i samarbete med externa spelutvecklare. Starbreeze aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B-aktien). För mer information, besök starbreeze.com


Bilagor


Bilder

    About The Author

    Starbreeze