Inbjudan till investerarpresentation – bokslutskommuniké 2022

09 februari 2023 / / Företagsnyheter

STOCKHOLM, 9 februari 2023 – Starbreeze AB kommer att offentliggöra sin bokslutskommuniké för helåret 2022 torsdagen den 16 februari kl. 07.30. Samma dag håller bolaget en webbsänd investerarpresentation kl. 10.00.

 

Tobias Sjögren, VD, och Mats Juhl, CFO, kommer att presentera bokslutskommunikén för helåret 2022. I anslutning till presentationen finns det möjlighet att ställa frågor, eller ställa dina frågor på förhand via webben här.

 

WEBBSÄNDNING

Tid: Torsdag, 16 februari, kl. 10.00

Deltagande: För att ansluta till presentationen – klicka här.

 

##

 

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Tobias Sjögren, VD

Mats Juhl, CFO

Tel: +46 0(8) – 209 229

E-post: [email protected]

 

 

Om Starbreeze
Starbreeze är en oberoende utvecklare och skapare av PC och konsolspel med ett globalt marknadsfokus, med studios i Stockholm, Barcelona, Paris och London. Med det framgångsrika varumärket PAYDAY i centrum, utvecklar Starbreeze spel baserat på egna och andras varumärken, både internt och i samarbete med externa spelutvecklare. Starbreeze aktier är noterade på Nasdaq Stockholm under ticker STAR A och STAR B med ISIN-koderna SE0007158928 (A-aktien) och SE0005992831 (B-aktien). För mer information, besök www.starbreeze.com.


Bilagor


Bilder

About The Author

Starbreeze